хотела на цени от

лв.

Намери хотели и къщи в България
   ПОДРОБНО ТЪРСЕНЕ

Филтър200
места

Цени от:
23 лв.
за нощувка
на човек

Хотел Карлово
Слънчев бряг

Хотел Карлово е основно реновиран през 2011 г. Намира се в централната част на Слънчев бряг, в тиха зона, на 200 м от плажа. В непосредствена близост до хотела се намират автобусна спирка, множество магазини, банка, поликлиника, аптека, Аквапарк. Хотел Карлово е обзаведен с изискан вкус в светли тонове, изцяло ориентиран към удобството и комфорта на своите гости. Леглата са с големи размери и удобни матраци. Всяко помещение предоставя допълнително разтегателно кресло за децата. Стаите са оборудвани с индивидуален климатик, LCD телевизор, телефон, хладилник. На терасите има градинска мебел и с (...)

Информация за Априлци, област Ловеч


Априлци е град в Централна Северна България. Той се намира в Ловешка област, в близост до град Троян.
Разположен е в планински район, в обширна котловина в подножието на първенеца на Стара планина - връх Ботев, недалеч от връх Марагидик.

До града се достига от запад по шосеен път от град Троян и Орешака, от север - през Граднишкия боаз (до село Кръвеник) по асфалтов път или през Дебневският боаз, а от североизток - през Батошевския боаз по новоасфалтирания, но тесен и с остри завои път.

Градчето е разположено в изключително благоприятна местност. От квартал Видима се разкрива красива гледка към вр. Ботев и вр. Марагидик. През участъка Мазането преминава асфалтов път, в чийто край започва пътека към х. „Плевен“. В южния край на квартал Острец се намира и път, по който може да се стигне до х. „Тъжа“. Градчето се намира в непосредствена близост до национален парк "Централен Балкан", в чиито територии може да се навлезе без превозни средства от квартал Видима, точно при разклона за ВЕЦ "Видима" и "Мазането", и да се насладите, след дълъг и не много лесен преход, на великолепното Видимско пръскало.
Социални мрежи
Абонамент за новини


Имате въпрос?
0888 622 875
office@destination-bg.com
Често задавани въпроси (FAQ)© 2014 | Общи условия
All Rights Reserved