хотела на цени от

лв.

Намери хотели и къщи в България
   ПОДРОБНО ТЪРСЕНЕ

Филтър
Хотели и къщи до Банкя (в радиус от 30 км)

200
места

Цени от:
23 лв.
за нощувка
на човек

Хотел Карлово
Слънчев бряг

Хотел Карлово е основно реновиран през 2011 г. Намира се в централната част на Слънчев бряг, в тиха зона, на 200 м от плажа. В непосредствена близост до хотела се намират автобусна спирка, множество магазини, банка, поликлиника, аптека, Аквапарк. Хотел Карлово е обзаведен с изискан вкус в светли тонове, изцяло ориентиран към удобството и комфорта на своите гости. Леглата са с големи размери и удобни матраци. Всяко помещение предоставя допълнително разтегателно кресло за децата. Стаите са оборудвани с индивидуален климатик, LCD телевизор, телефон, хладилник. На терасите има градинска мебел и с (...)

Информация за Банкя, област София


Курортът е национален център за рехабилитация на болни от сърдечно-съдови заболявания и за профилактика на застрашените от тях.

Международен фестивал на детската песен „Милион чудеса“ се провежда всяка година от 2001 г. насам. Продължава 3 дни и обикновено се провежда между 16 и 18 юни. В него участват деца от Румъния, Сърбия, Македония, Грузия и други страни.

Всяка година в средата на юли в града се провеждат традиционните празници на минералната вода и дълголетието „Горещляци“. Известно е, че водата е най-лековита през тези най-горещи дни на годината — 15, 16 и 17 юли. Затова те са приети за празник на града.
Уютните хотели и ресторанти, паметниците на културата, храмовете, тенис-комплексът, националният хиподрум, минералният плаж, близостта до Люлин планина, десетките културни прояви, организирани по време на традиционните празници „Горешляци“ на минералната вода предизвикват интереса на многобройните гости на града.
Социални мрежи
Абонамент за новини


Имате въпрос?
0888 622 875
office@destination-bg.com
Често задавани въпроси (FAQ)© 2014 | Общи условия
All Rights Reserved