хотела на цени от

лв.

Намери хотели и къщи в България
   ПОДРОБНО ТЪРСЕНЕ

Филтър200
места

Цени от:
23 лв.
за нощувка
на човек

Хотел Карлово
Слънчев бряг

Хотел Карлово е основно реновиран през 2011 г. Намира се в централната част на Слънчев бряг, в тиха зона, на 200 м от плажа. В непосредствена близост до хотела се намират автобусна спирка, множество магазини, банка, поликлиника, аптека, Аквапарк. Хотел Карлово е обзаведен с изискан вкус в светли тонове, изцяло ориентиран към удобството и комфорта на своите гости. Леглата са с големи размери и удобни матраци. Всяко помещение предоставя допълнително разтегателно кресло за децата. Стаите са оборудвани с индивидуален климатик, LCD телевизор, телефон, хладилник. На терасите има градинска мебел и с (...)

Информация за Бели Искър, област София


Село Бели Искър се намира в подножието на връх Мусала с невероятна природа за развитие на екотуризъм и селски туризъм.

Най-голямата забележителност в Бели Искър е национален парк "Рила". Неговата обширност е отбелязана с маркировка. Паркът е направен така, че туристите да могат да разгледат всичко. Построени са 8 моста, които имат свое име и малко подмостче, също така и от първият мост започва и екопътека, която преминава през всяко мостче и всяка забележителност на парка, една от която е Визуалната площадка. Тя е изградена в гората, направени са стълби, които минават през скали и стигат до място със страхотен изглед, което наистина изглежда като площадка, оградено разбира се с дървен парапет. Екопътеката минава през нея, слиза от другата страна, прекосява пътя, навлиза в другата страна на гората и минава през друга забележителност в парка, а именно -направен в гората заслон. Там туристите могат да се скрият от внезапно настъпила буря, заслонът си има пейки. От там пътеката стига до КПП на парка, където денонощно се охранява от паркова охрана.

Забележителностите в парка са много, но няма по-забележително от дивите животни, които могат да се видят по всяко време в парка. Те са защитени, също както и растенията. Има и защитени видове, записани в Червената книга. Навсякъде в парка са построени масички с пейки, за да могат туристите да се настанят удобно, също така и специални места за палене на огън, които са отбелязани с маркировка.
Социални мрежи
Абонамент за новини


Имате въпрос?
0888 622 875
office@destination-bg.com
Често задавани въпроси (FAQ)© 2014 | Общи условия
All Rights Reserved