хотела на цени от

лв.

Намери хотели и къщи в България
   ПОДРОБНО ТЪРСЕНЕ

Филтър200
места

Цени от:
23 лв.
за нощувка
на човек

Хотел Карлово
Слънчев бряг

Хотел Карлово е основно реновиран през 2011 г. Намира се в централната част на Слънчев бряг, в тиха зона, на 200 м от плажа. В непосредствена близост до хотела се намират автобусна спирка, множество магазини, банка, поликлиника, аптека, Аквапарк. Хотел Карлово е обзаведен с изискан вкус в светли тонове, изцяло ориентиран към удобството и комфорта на своите гости. Леглата са с големи размери и удобни матраци. Всяко помещение предоставя допълнително разтегателно кресло за децата. Стаите са оборудвани с индивидуален климатик, LCD телевизор, телефон, хладилник. На терасите има градинска мебел и с (...)

Информация за Чифлик, област Ловеч


Чифлик e село в полите на Троянския балкан по най-горното поречие на река Бели Осъм с богата история и процъфтяващ туризъм. Тук туристите могат да прекарат приятни мигове сред великолепната планинска природа.
Чифлик е отправна точка на много туристически маршрути към хижите в Троянския балкан.
Туристи идват от цялата страна и чужбина за да се насладят на спокойствието на Троянския Балкан, и да се потопят в басейна с минерална вода.
Чифлик се намира на 170 км североизточно от София на територията на Троянския балкан, в южната част на област Ловеч на 15 км югозападно от Троян

Местният климат е полезен за редица заболявания на белите дробове и дихателните пътища. Турисите могат да изпитат лечебния ефект от чистия въздух като просто се разходят в гората или край река "Бели Осъм", течаща през Чифлик

Извиращата в Чифлик от над 1000 м. минерална вода с температура 50 градуса пълни голям открит басейн с олимпийски размери, и множество по-малки басейнчета, във всяка от многото почивни станции в растящия курортен комплекс.
Социални мрежи
Абонамент за новини


Имате въпрос?
0888 622 875
office@destination-bg.com
Често задавани въпроси (FAQ)© 2014 | Общи условия
All Rights Reserved