хотела на цени от

лв.

Намери хотели и къщи в България
   ПОДРОБНО ТЪРСЕНЕ

Филтър200
места

Цени от:
23 лв.
за нощувка
на човек

Хотел Карлово
Слънчев бряг

Хотел Карлово е основно реновиран през 2011 г. Намира се в централната част на Слънчев бряг, в тиха зона, на 200 м от плажа. В непосредствена близост до хотела се намират автобусна спирка, множество магазини, банка, поликлиника, аптека, Аквапарк. Хотел Карлово е обзаведен с изискан вкус в светли тонове, изцяло ориентиран към удобството и комфорта на своите гости. Леглата са с големи размери и удобни матраци. Всяко помещение предоставя допълнително разтегателно кресло за децата. Стаите са оборудвани с индивидуален климатик, LCD телевизор, телефон, хладилник. На терасите има градинска мебел и с (...)

Информация за Елена, област Велико Търново


Хубавата Елена е запомнена през вековете, защото Омир никъде не описва самата нея. Омир описва какво впечатление предизвиквала, какви чувства събуждала, какви мисли пораждала...
Но има една друга Елена. Тя не е жена. Тя не е героиня от епос. Тази Елена е едно китно балканско градче в България... Сгушено в полите на Балкана, съхранило и до днес будния си възрожденския дух.
Едва стъпили в Елена, атмосферата ви завладява и ви пренася векове назад в миналото, обгръща ви жизненост и спокойствие, предразполага ви гостоприемството на балканджиите.
За градчето Елена никой не е водил война, макар доста конфликти да е изнесло на плещите си. Градът Елена не е описан от Омир, но много летописци, поети и писатели са го оставили завинаги в страниците на историята, защото е запазил българския дух за нея. Елена не е неуловим, защото има точни очертания, ясни контури, собствен дух и облик. И е жив, много жив – един малък планински град, който знае как да събере в себе си времето: минало, настояще и бъдеще. Хубавият град Елена...
Социални мрежи
Абонамент за новини


Имате въпрос?
0888 622 875
office@destination-bg.com
Често задавани въпроси (FAQ)© 2014 | Общи условия
All Rights Reserved