хотела на цени от

лв.

Намери хотели и къщи в България
   ПОДРОБНО ТЪРСЕНЕ

Филтър200
места

Цени от:
23 лв.
за нощувка
на човек

Хотел Карлово
Слънчев бряг

Хотел Карлово е основно реновиран през 2011 г. Намира се в централната част на Слънчев бряг, в тиха зона, на 200 м от плажа. В непосредствена близост до хотела се намират автобусна спирка, множество магазини, банка, поликлиника, аптека, Аквапарк. Хотел Карлово е обзаведен с изискан вкус в светли тонове, изцяло ориентиран към удобството и комфорта на своите гости. Леглата са с големи размери и удобни матраци. Всяко помещение предоставя допълнително разтегателно кресло за децата. Стаите са оборудвани с индивидуален климатик, LCD телевизор, телефон, хладилник. На терасите има градинска мебел и с (...)

Информация за Калофер, област Пловдив


Сгушен в подножието на южните склонове на Стара планина, градът се намира на 56 км от град Пловдив,0,5 км от главния подбалкански път свързващ София с Черно море и на 25 км от град Хисар популярен с лечебните си минерални извори. Калофер е известен с чистия си балкански въздух, който е особено подходящ за хора страдащи от астма.

Основан през 1533г, Калофер е опожаряван 3 пъти от турците , но всеки път е съграждан наново и е съхранил високия и чист български дух, упоритост и вековни традиции.

Калофер е известен не само с невероятната си природа, но и с красивите си църкви и манастири.
Градът е важна отправна точка за много пешеходни маршрути в областа на Централен Балкан – към хижа” Рай”, водоскока “Райското пръскало”, връх “Ботев” и резервата “Джендема”. За любителите на красивата природа е специално построената еко пътека “Бяла река”, която започва малко след мъжкия манастир “Свето Рождество Богородично” и минава през една от най-живопистните местности на “Джендема”.
Социални мрежи
Абонамент за новини


Имате въпрос?
0888 622 875
office@destination-bg.com
Често задавани въпроси (FAQ)© 2014 | Общи условия
All Rights Reserved