Често задавани въпроси


Какво представлява Destination-BG.com?
Destination-BG.com е сайт (каталог) за туристически обяви, предоставящ информация за хотели, къщи за гости, апартаменти, стаи, квартири и други обекти, давани под наем на територията на България. Разглеждането на обектите, изложени в сайта, е напълно безплатно за всички потребители.

Може ли да се правят резервации през Destination-BG.com?
ДА, резервации могат да се правят за обекти, които са регистрирани в Booking.com, като самите резервации се изпълняват напълно и единствено от Booking.com.

Имам хотел / къща / апартамент / квартира. Как мога да я добавя в Destination-BG.com?
Добавянето на нови обекти в Destination-BG.com става като се попълни РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА ТУК. При регистрацията трябва да въведете валиден e-mail адрес и парола, с които по-късно ще можете да влизате в администраторски панел и да редактирате информацията за вашите обекти или да добавяте нови такива.

Колко струва добавянето на обект в Destination-BG.com?
Регистрацията и добавянето на нов обект в Destination-BG.com е БЕЗПЛАТНО. Ако искате обаче вашият обект да бъде разглеждан многократно повече пъти, можете да изберете някой от нашите ТАРИФНИ ПЛАНОВЕ, който е най-удобен за вас. Повече за тарифните планове можете да прочетете ТУК.

Има ли срок за безплатните абонаменти в Destination-BG.com?
Безплатната регистрация е безсрочна. По всяко време можете да преминете и на тарифен план. Ако сте закупили тарифен план и той изтече, вашия обект преминава автоматично на безплатен абонамент.

Мога ли да поръчам тарифен план, а да се възползвам от него по-късно?
Да, възможно е. По принцип тарифния план се активира в датата, в която получим плащане за него, но е възможно и да започне по-късно ако посочите това в полето "Допълнителна информация" при поръчката. Ако в момента има активна промоция на цените, тя важи ако заплатите за тарифния план в срока на промоцията, т.е. можете да се възползвате от текущите промоции, а да използвате съответните услуги на по-късен етап, когато смятате, че ефектът за вас ще е по-голям.

Добавих хотела си в Destination-BG.com? Как да го редактирам?
За да редактирате добавения от вас хотел, а и за да добавяте нови такива, трябва да влезете в АДМИНИСТРАТОРСКИЯ ПАНЕЛ, достъпен от най-горната дясна част на сайта -> бутон "ВХОД". Трябва да въведете e-mail адреса и паролата, с които сте се регистрирали при добавянето на първия ви хотел, когато е била създадена вашата регистрация.
След като успешно влезете в администраторския панел, ще видите, че лявото меню съдържа бутони "Моят профил" (за смяна на паролата), "Съобщения" (съобщенията, изпратени до вас от потребители на сайта, се показват тук, освен това се изпращат и до вашия e-mail), "Добави хотел" (формуляр за добавяне на нов обект). След тези бутони следват бутони с имената на добавените от вас хотели. След като натиснете на съответния бутон, ще видите формуляр, подобен на този за регистрация, с данните на вашия хотел. Променете каквото желаете и натиснете бутон "Редакция".

Как се отчитат показванията (статистиката) в Destination-BG.com?
Както можете да видите в подробното ОПИСАНИЕ НА ТАРИФНИТЕ ПЛАНОВЕ - обектите от тип VIP и Super VIP се показват на началната страница и в полетата "Препоръчано". Тези импресии (показвания) отброяват всяко 1 показване на обекта, без да се отчита уникалността на посетителя. Тоест един и същ посетител може да генерира повече от едно показване за вашия обект.
Отчитането на импресиите (показванията) при търсене и детайлно разглеждане взема предвид уникалността на посетителите. Тоест един и същ посетител, без значение колко пъти е видял вашия хотел при разглеждане на град / туризъм, при търсене в търсачката, ще отчете 1 бройка във вашите статистики. По същия начин се извършват статистиките и за детайлните разглеждания на обектите. Ако един и същ посетител разгледа детайлно даден обект няколко пъти, отчита 1 бройка в статистиката.

Имате друг въпрос?

0888 622 875

office@destination-bg.com

Нашите предложения

Хотел Карлово, Слънчев бряг
Цени от 78 лв. за нощувка
Хотел Виена, Силистра
Цени от 45 лв. за нощувка
Къща за гости ХЕРА, Чифлик
Цени от 30 лв. за нощувка
Хотел "Стамболов", Велико Търново
Цени от 35 лв. за нощувка

Социални мрежи
Абонамент за новини


Имате въпрос?
0888 622 875
office@destination-bg.com
Често задавани въпроси (FAQ)© 2014 | Общи условия
All Rights Reserved