Хотел "Здравец"

Девин, област Смолян


30 гости
ул. "Горица" 16А
0877022037
0888021688

Резервация


Настаняване
Отпътуване


4 студиа, 3 двойни и 3 тройни стаи. Собствен паркинг, градина, трапезария с камина (25 места), механа с камина и пещ (25 места), кабелна телевизия, интернет.

Настаняване в Капацитет Цена
Единична стая 1 гости 30.00 лв.
за нощувка за цялото помещение
Двойна стая 2 гости 40.00 лв.
за нощувка за цялото помещение
Студио 3 гости 50.00 лв.
за нощувка за цялото помещение
Тройна стая 3 гости 50.00 лв.
за нощувка за цялото помещение
Целият хотел 30 гости 400.00 лв.
за нощувка за цялото помещение


Девин е град приказка в сърцето на Родопите. В този дивен и примамлив кът елате да се насладите на чист въздух, красива природа и тишина. Девин е мястото където ще се почуствате природени от удивителното съчетание на величествени планини, реки и минерални извори.
Природните дадености са добра предпоставка за развитието и на алтернативни форми на туризъм. Изключително атрактивна за посещения е защитена местност „Поречието на река „Девинска” . Тя представлява живописно ждрело с характерен ландшафт и забележителни скални форми и образувания, находища на редки и защитени растителни и животински видове, чиито беспорни лидери сред едемитите са родопския силивряк и дивата коза. Реката е изваяла множество красиви вирове и меандри, достигащи дълбочина 2-3 метра .
За улесняване достъпа на туристите до защитената местност е изградена екопътека „Струилица – Калето – Лъката”, която е изключително атрактивна и включва метални мостове, стълби и места за отдих. В защитената местност е обособена зона за риболовен туризъм с дължина 3 км., която предоставя отлични условия за риболов на балканска пъстърва.
В местността „Калето” се намират развалините на стара българска крепост от VІ-ХІІІ век, а в месността „Лъката” е установено средновековно селище. И двата обекта са със статут на паметници с местно значение и са под специална закрила.

Нашите предложения

Къща за гости ХЕРА, Чифлик
Цени от 30 лв. за нощувка
Хотел Карлово, Слънчев бряг
Цени от 78 лв. за нощувка
Хотел Виена, Силистра
Цени от 45 лв. за нощувка
Хотел "Стамболов", Велико Търново
Цени от 35 лв. за нощувка


Социални мрежи
Абонамент за новини


Имате въпрос?
0888 622 875
office@destination-bg.com
Често задавани въпроси (FAQ)© 2014 | Общи условия
All Rights Reserved