Вила Дива

Априлци, област Ловеч


10 гости
ул. Събевска №1
0899887677

Резервация


Настаняване
Отпътуване


Вилата се намира в приказно красивата котловина на гр. Априлци. Разположена е на живописен склон над река Острешка с чудесен изглед към върховете: Острец, Мара Гидик и Ботев. Съчетава в себе си тишина, спокойствие и хотелски уют.
Разполагаме с 3 двойни стаи със собствен санитарен възел и 2 стаи с общ санитарен възел. За всички гости на вилата има напълно обзаведен кухненски бокс с трапезария, покрита тераса с барбекю, просторен озеленен двор с надуваем басейн и шатра.
Екстри в стаите: кабелна телевизия и безжичен интернет.
За най-малките има пясъчник с играчки и люлка.

Настаняване в Капацитет Цена
Двойна стая 2 гости 30.00 лв.
за нощувка за цялото помещение


Априлци е град в Централна Северна България. Той се намира в Ловешка област, в близост до град Троян.
Разположен е в планински район, в обширна котловина в подножието на първенеца на Стара планина - връх Ботев, недалеч от връх Марагидик.

До града се достига от запад по шосеен път от град Троян и Орешака, от север - през Граднишкия боаз (до село Кръвеник) по асфалтов път или през Дебневският боаз, а от североизток - през Батошевския боаз по новоасфалтирания, но тесен и с остри завои път.

Градчето е разположено в изключително благоприятна местност. От квартал Видима се разкрива красива гледка към вр. Ботев и вр. Марагидик. През участъка Мазането преминава асфалтов път, в чийто край започва пътека към х. „Плевен“. В южния край на квартал Острец се намира и път, по който може да се стигне до х. „Тъжа“. Градчето се намира в непосредствена близост до национален парк "Централен Балкан", в чиито територии може да се навлезе без превозни средства от квартал Видима, точно при разклона за ВЕЦ "Видима" и "Мазането", и да се насладите, след дълъг и не много лесен преход, на великолепното Видимско пръскало.

Нашите предложения

Хотел "Стамболов", Велико Търново
Цени от 35 лв. за нощувка
Къща за гости ХЕРА, Чифлик
Цени от 30 лв. за нощувка
Хотел Карлово, Слънчев бряг
Цени от 78 лв. за нощувка
Хотел Виена, Силистра
Цени от 45 лв. за нощувка


Социални мрежи
Абонамент за новини


Имате въпрос?
0888 622 875
office@destination-bg.com
Често задавани въпроси (FAQ)© 2014 | Общи условия
All Rights Reserved